duminică, 24 mai 2009




Finala de vis

Toate drumurile duc la Roma.Anul acesta toate visele duc la Roma.32 de echipe au inceput competitia dar au mai rams doar 2.Doar doua echipe pentru o finala istorica.
Prima oara dupa multi ani finala se va disputa intre cele mai bune echipe din competitie Manchester United si Barcelona.
Inaintea finalei cele doua echipe se prezinta cu un palmares extraordinar.Deja campioane in Premier League respectiv Primera Division.Atat Manchester cat si Barcelona au castigat si cate un trofeu national Cupa Ligii respectiv Cupa Spaniei.Asemanarile nu se opresc aici.Cele doua echipe au si cel mai bun atac din Champions League iar in campionatele proprii vor da golghetrii pentru sezonul in curs.Mai mult Barcelona are 3 jucatori in primii 5 marcatori din Spania si pe Samuel Eto'o mare favorit la Gheta de aur.
Magia Champions League a stors tot ce era mai frumos din aceste echipe.Parcursul incredibil pana in finala si fotbalul aratat ma face sa cred ca vom avea un super meci , finala visurilor.Oricare dintre echipe va castiga isi va trece in palmares cel de-al treilea trofeu Uefa Champions League , probabil cel mai prestigios trofeu din lume dupa Cupa Mondiala.
Un meci de aur intre cele mai bune echipe ale lumii.Jucatori incredibili precum Messi, Henry, Ronaldo, Rooney sau Berbatov.De asemenea acest meci va desemna in mare masura si balonul de aur , cei doi favoriti Messi si Ronaldo fiind asteptati ca marii protagonisti ai finalei.
Fotbalul fara limite al Barcelonei lui Guardiola sau organizarea si stiinta jocului lui Man. United condusa de nemuritorul Ferguson.Tinerete si exuberanta contra jocului adus aproape de perfectiune al lui United.Cine va castiga ramane de vazut.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu