vineri, 15 mai 2009



Arde Bundesliga!

Cu doar doua etape inainte de final trei echipe se bat pentru titlul de campioana in Germania.Intr-un campionat mai strans ca niciodata Wolsburg , Bayern si Stuttgart sunt despartite de doar 2 puncte in clasament.
Wolsburg pare favorita avand meci in deplasare la Hannover 96 o echipa scapata de orice griji.Bayern se lupta in deplasare cu revelatia turului de campionat Hoffenheim in timp ce Stuttgard are meci acasa cu Fc. Koln, la fel o echipa mult slabita fata de sezoanele trecute.
Ultima etapa aduce cu sine un nou meci de foc in care campioana Bayern Munchen va intalni pe Stuttgard in ceea ce ar putea deveni finala campionatului.iN ACELASI TIMP wolfsburg are meci pe teren propriu , fiind neinvinsa acasa in aceasta stagiune.
Aceasta lupta acerba pentru titlu a scos Bundesliga din anonimatul in care se zbatea la nivel european transformand-o intr-un campionat in care se asteapta deznodamantul pana la caderea cortinei.
Un alt aspect interesant in aceasta lupta este situaita antrenorilor.Wolfsburg se prezinta cu un Felix Magath care deja a semnat cu Schalke pentru sezonul viitor , Bayern abia l-a demis pe Jurgen Klinsman iar Stuttgard are antrenor fara licenta.Mult prea interesant ca sa nu urmarim.Este de vazut ce se va intampla si cred ca va fi o lupta pe viata si pe moarte intre cele trei echipe nicuna nefiind favorita certa, nici macar Bayern.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu